2010-05-07 18:51:22• hírek • Szatmár.ro

Már csak a bronz lehet a cél

A második mérkőzését is elvesztette a VSK a Targovistei MCM ellen.

Ahogy arra számítani lehetett, a VSK a rájátszás második mérkőzését is elvesztette a Targoviste ellen, így már csak a bronzéremre hajthat. A péntek délutáni mérkőzést egyébként meglepően kevesen követték figyelemmel az Ady Endre utcai sportcsarnokban - lehet azért, mert ismerve a toronymagas favorit idei teljesítményét, a drukkerek is biztosak voltak a vendéggyőzelemben.

Az MCM rögtön két hármassal kezdte a meccset, a szatmári lányoknak akkor még sikerült felzárkózniuk, de az első negyed már így is 13 pontos hátránnyal zárult. A második negyed is vendég-fölényben ért véget, ekkor már több mint megnyugtató volt az ellenfél előnye. A harmadik játékrészben már jobban voltak a szatmáriak, de így is hat ponttal elveszítették a játékrészt és az ellenfél a záró tíz percben is növelte előnyét - így már közel 40 pontos különbséggel ért véget a találkozó.

A VSK a két nyert meccsig tartó, bronzéremért folytatott csatát a Sepsiszentgyörgy-Arad párharc vesztesével vívja. Az első meccsre előreláthatóan május 14-én kerül sor.

A osztály, rájátszás, 2. mérkőzés: Szatmárnémeti VSK-Targovistei MCM 66:106 (19:32, 15:27, 21:27, 11:20). A szatmári pontszerzők: Urse-Ivan 14, Dragoescu 12, Diatta 10, Pavel 9, Povilonyte 8, Hardy 7, Pricop 6.


A VSK a bronzéremért küzdhet
A VSK a bronzéremért küzdhet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: